Σχετικά με εμάς

Η Τρελοπαρέα είναι μία εταιρεία διοργάνωσης παιδικών πάρτυ και εκδηλώσεων, που στόχο έχει να ψυχαγωγήσει τα παιδιά. Διαθέτουμε προυπηρεσία στην διοργάνωση παιδικών πάρτυ, παιδικών εκδηλώσεων, βαπτίσεων αλλά και γάμων, όπου έμπειροι παιδαγωγοί  και ηθοποιοί με καταπληκτικές και πάντοτε επίκαιρες στολές έρχονται στο χώρο σας για να διασκεδάσουν εσάς και τα παιδιά σας με ομαδικά παιχνίδια, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, δημιουργικά εργαστήρια, αθλοπαιδίες,κουκλοθέατρο, σπάσιμο πινιάτας και ότι φανταστεί ο νού σας.

Πάντα πρωτοπόροι σε ότι και αν κάνουμε, σε εμάς θα βρείτε υπηρεσίες πρωτότυπες και μοναδικές που θα καταπλήξουν εσάς και τους καλεσμένους σας. Ότι και να είναι αυτό που ψάχνετε , επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τις πιο πρωτότυπες ιδέες και λύσεις για την διοργάνωση του πάρτυ ή της εκδήλωσής σας, η Τρελοπαρέα θα το κάνει πράξη αρκεί να το ζητήσετε.

Λατρεύουμε αυτό που κάνουμε και στην Τρεολοπαρέα θα βρείτε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον επικοινωνίας όπου όλοι είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να βρούν αυτό που θέλετε στις καλύτερες πάντοτε τιμές.

Ελάτε λοιπόν σε εμάς και εμείς θα κάνουμε το όνειρο το δικό σας και των παιδιών σας πραγματικότητα γιατί είμαστε η Τρελοπαρέα, μια τρελή τρελή παρέα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα έτοιμοι για ατελείωτα παιδικά πάρτυ..!!!

 

Τι παρέχουμε... Τι παρέχουμε...